AMSTERDAM - Beau van Erven Dorens heeft het nog steeds moeilijk met de plotselinge dood van zijn goede vriend Antonie Kamerling.

"Ik denk nog wel vaak: dat zou Antonie leuk hebben gevonden", vertelt Beau aan Grazia. Kamerling maakte op 6 oktober op 44-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.

"Of ik hoor een stemmetje in mijn hoofd en dan ligt hij helemaal in een deuk over iets." Beau vertelt dat hij de zelfmoord van Antonie niet aan zag komen.

"Ik wist wel dat hij depressieve periodes had, maar dan was hij erg op zichzelf en was er geen contact mogelijk. Als hij er dan weer uit was, konden we er wel over praten."

Hyper

Terugkijkend merkt de 40-jarige presentator toch iets vreemds op. "Hij was het eerste halfjaar van 2010 wel erg hyper. Het ging hem voor de wind en er gebeurden veel leuke dingen. Daarna kwam hij dus blijkbaar in een depressie terecht."

Beau denkt nog vaak aan Kamerling. "Het is allemaal nog zo vers. Ik mis hem gewoon ontzettend en het is verschrikkelijk dat hij er niet meer is. Het was altijd lachen en van de ene op de andere dag is alles uitgewist. Alles wat we samen hebben meegemaakt zit nu alleen nog maar in mijn hoofd."