AMSTERDAM - Twee vrouwen zeggen aangifte te gaan doen na een incident met Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle. De rapper en zijn vrouw raakten zaterdag na een optreden op Jumping Amsterdam betrokken bij een opstootje.

Een van de betrokken dames beweert dat Daniëlle helemaal wild werd toen de vrouwen Lange Frans benaderden na diens optreden.

Ze zou een van de vrouwen een klap hebben verkocht. "Vanavond gaan we aangifte doen in Amsterdam", vertelt een van de dames dinsdag in RTL Boulevard.

Lange Frans liet een dag eerder in RTL Boulevard weten dat de vrouwen mensen omver duwden en bier over hem en zijn vrouw heen gooiden. Naar eigen zeggen bleef de rapper rustig en liep de boel niet uit de hand.

Bult

De vrouwen komen echter met een andere versie en zeggen dat een van hen een bult op haar hoofd heeft door toedoen van Daniëlle.

Lange Frans en Daniëlle kwamen vorig jaar veelvuldig in het nieuws vanwege een voorval. De vrouw van de rapper werd in oktober gearresteerd toen ze verhaal ging halen bij Baas B en in haar auto een doorgeladen pistool werd gevonden. Ze ontkent iets met het wapen te maken te hebben.