Elize vindt zichzelf minst extreem

AMSTERDAM - Elize vindt zichzelf het minst extreme karakter van Oh Oh Cherso. De blondine gaat binnenkort met de zeven Hagenezen die ze op Chersonissos heeft leren kennen de sneeuw in voor een nieuwe serie over de groep. Elize belooft opnieuw spektakel in Oh Oh Tirol.

"Ik weet dat we daar gaan skiën en gaan feesten en dat het weer gewoon keihard knallen wordt net als in Cherso", zegt de 19-jarige maandag.

"Vooral als we een bakkie op hebben en dan gaan skiën, dat gaat helemaal mis. Dus ik denk dat we goed op elkaar moeten letten. Ik ben beter in après-ski , want skiën, daar bak ik niets van."

Rustiger

Elize vindt zichzelf het rustigste karakter van de groep. "Ik denk dat ik het minst extreem was. Barbie en Joker zijn toch wel hele uitgesproken types. Ik was wat rustiger", vindt de Haagse.

Ze gaat zich in de sneeuw niet anders gedragen. "Je kan toch niet anders doen dan je bent. Dat kan je geen drie weken volhouden. Ik ben geen actrice, dus ik kan niet drie weken iemand anders zijn."

Brazilië

Elize, die in Oh Oh Cherso als enige geen bijnaam had maar zichzelf inmiddels Slimpie doopte, heeft wel een idee voor een locatie voor een derde serie als die er komt. "Brazilië lijkt me wel leuk. Gewoon een lekker warm land. Ik hou helemaal niet van kou eigenlijk, dus dat wordt wat."

Lees meer over:
Tip de redactie