AMSTERDAM - The Voice of Holland finalist Ben Saunders heeft een vriendin. “Soraya. Ik ben al elf jaar verliefd op haar, ze is mijn schoolliefde.”

Ze hadden elkaar acht jaar niet gezien, vertelt Saunders in een interview met Playboy. “Maar toen we elkaar weer zagen, was het meteen weer raak. Ik ben zo verliefd als een motherfucker.”

De zanger heeft een dochtertje, maar is niet meer samen met haar moeder. “Ik geloofde in de liefde, dacht dat ik oud zou worden met haar. Maar uiteindelijk was ik niet meer verliefd. We hebben het nog geprobeerd, maar het ging gewoon niet meer.”

Daarna kwam volgens Saunders een periode dat hij “schijt had aan alles” en heeft hij “flink geëxperimenteerd”. Maar echt bevredigend vond hij dat niet. “Sex is leuker als je echt van iemand houdt.”

Niet winnen

Saunders is volgens velen de gedoodverfde winnaar van talentenshow The Voice of Holland. Maar zelf hoeft hij niet zo nodig te winnen, zegt hij in hetzelfde interview, dat op 3 februari verschijnt.

“Stiekem hoop ik dat ik niet gewonnen heb, anders ben je voor de rest van je leven ‘die gast van The Voice Of Holland’. Het was ook nooit mijn intentie om te winnen.”