AMSTERDAM – Ruud de Wild is voor het geld naar Q-Music gegaan. De overstap was een van de verkeerde beslissingen in het leven van De Wild, zo geeft hij deze week toe in een interview met Grazia. 

“Uitsluitend voor het geld gaan is het domste wat je kunt doen,” zegt hij deze week in een interview met Grazia. “Zo plat kende ik mijzelf niet.”

Sinds oktober is De Wild voor de derde keer teruggekeerd naar 538.

Ondanks dat de overstap naar Q-Music een verkeerde beslissing was geweest, zegt hij dat het wel goed was om weggeweest te zijn. “Ik had heimwee. Bij 538 ben ik op mijn plek, leuker en mooier wordt het niet.”

Grote falen

De scheiding met Tatum Dagelet in 2004 noemt De Wild zijn grote falen. “Vooral omdat we samen dochter Toy Travis hebben. Voor kinderen is scheiden natuurlijk de hel. Dat had ik graag anders gezien.”

Na de scheiding was de verstandshouding met Dagelet niet altijd makkelijk. De 41-jarige diskjockey zegt dat ze allebei koppig zijn. ‘En dat is in het begin erg vervelend geweest. Inmiddels zijn we nu weer goede vriendjes.”

Logeren

Zijn huidige vrouw Aafke kan het ook heel goed met Dagelet vinden en zijn zoon Johnny Johnny gaat zelfs vaak bij haar logeren. “Laatst zijn we met zijn vieren uit eten geweest, samen met Tatums vriend Daniël de Ridder erbij. Supertoffe gast, no hard feelings.”