AMSTERDAM - Donderdagavond werden de Elle Style Awards in een volle stadsschouwburg in Amsterdam uitgereikt. De jury koos voor de toekomst en gaf de prijs aan de 20-jarige stylist Bonne Reijn.

Met zijn koninklijke en theatrale show, won Bonne Reijn de zevende editie van de Elle Style Awards van zijn medegenomineerden Fleur Feringa en April Jumelet.

De stylist die de meest oogverblindende show binnen het thema Rock-'n-Royalty neer kon zetten op basis van zelfgekozen items van H&M in combinatie met designerstukken, ging naar huis met de prijs. Die bestond, naast de award zelf, uit een spread in Elle en een snoepreisje naar Stockholm.

Awards

Ellis Faas nam samen met haar broer Thijs de award voor Queen and King of the Ball mee naar huis en Actrice Halina Reijn ging naar huis met de Personal Style Award. Zij droeg haar prijs op aan 'alle vrouwen in alle vormen en maten, die genieten van mode en het zien als inspiratiebron en niet als een korset.

Cécile Narinx, hoofdredacteur ELLE: ‘Halina, dit jaar voor de derde keer genomineerd, wint zeer terecht. Ze drukt zich van jongs af aan uit door middel van mode en is er heilig van overtuigd dat kleren haar gelukkiger maken. Haar stijl reikt van theatrale kitsch tot ingetogen klasse met altijd die typische Halina-signatuur: een mooie balans tussen vorm en inhoud.’

De avond werd gepresenteerd door Tygo Gernandt.

Elle Style Awards 2011