AMSTERDAM - Fajah Lourens baalt van het feit dat haar relatie met Daniel Surig is stukgelopen. "Ik vind het erg verdrietig dat mijn relatie niet is gelukt. Ik geef nog steeds om hem en vind het erg dat hij zoveel last heeft van onze breuk", zegt de actrice deze week in Flair.

Naar eigen zeggen is de breuk vooral moeilijk te verkroppen, omdat Lourens jarenlang tijd en energie in deze relatie heeft gestopt.

"Ik heb zeven jaar gestreefd naar een ideaalbeeld dat een illusie bleek. Toch sta ik nog steeds achter mijn besluit. Wij maakten elkaar niet gelukkig. Op een gegeven moment moet je dan de knoop doorhakken en voor je zelf kiezen", aldus de 29-jarige presentatrice in het tijdschrift.

Verschillend

Lourens zegt eigenlijk altijd al geweten te hebben dat zij en Daniel niet bij elkaar pasten. "We zijn totaal verschillend, in elk opzicht. In het begin paste ik me daarom aan. Ik wilde dat deze relatie zou werken en veranderde mezelf."

De actrice vindt het ook moeilijk om zich te beseffen dat ze nu kinderen van verschillende mannen heeft. "Ik wilde niet twee kinderen van twee vaders hebben en uiteindelijk single zijn. Nu ben ik toch in die situatie beland."

Toch ziet Lourens de toekomst zonnig in. "Ik wil samen met mijn kinderen verder met mijn leven en heb daar veel zin in. Ik denk dat het single zijn me goed zal doen."

Lourens heeft twee kinderen: Irem (10) en Shai (3). Sinds een aantal maanden is ze weer vrijgezel.