Hazes onder 't mes en plastic-fantastic rel.

Op Nu.nl elke week een overzicht met de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Laat André Hazes zich nu ook verbouwen, de zwangerschapstenten van Maxima, plastic-fantastic-rel, de tweedehandsjes van BN'ners te koop zijn en er tóch vrouwen blijken te zijn die Regilio Tuur nog willen. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hazes onder het mes

'Hazes opgenomen in privé-kliniek' kopt Privé. 'Is de ouwe rocker ook overstag gegaan en laat hij een facelift uitvoeren?' vraagt men zich af. Bij het artikel twee foto's: een van Dré met dik, opgeblazen hoofd en één van Dré met smalle siliconenwangetjes. André zelf blijkt niet te bereiken voor commentaar want hij is inderdaad opgenomen in een privé-kliniek. Zou hij inderdaad wat aan zichzelf laten verbouwen nu hij is gescheiden van Rachel? Wat overtollig vet hier en daar af laten zuigen, een paar onderkinnen wegsnijden, zodat hij weer jong en patent bij de vrouwtjes kan verschijnen? Maar nee. André blijkt voor zijn jaarlijkse medische check-up in de kliniek te verblijven. Dat moet van de verzekering. En omdat hij geen zin heeft om in een gewoon ziekenhuisbed 'op zaal' te liggen tussen alle andere patiënten, laat hij zich verzorgen in een chique privé kliniek. 'Er is niets aan de hand met papa' grapt hij tegen het blad. Verdrietig is hij nog wel om de breuk met Rachel. Hij zit stilletjes in de gang van het ziekenhuis
te roken en wil niet praten over zijn scheiding. Dat is hem allemaal nog te vers in het geheugen.

Royale tenten

Nog steeds houden de geruchten aan over Maxima's tweelingzwangerschap. Ze zou behandeld zijn in een Belgische IVF-kliniek, waarbij er twee embryo's zijn teruggeplaatst. Vandaar ook haar extreem dikke buik en de verplichte rust die de artsen haar voorschreven. En de vroegere bevalling dan gepland. 'Voor de jaarwisseling' meldde de RVD en dat is nu al bijna! Weekend heeft een artikel over de ongedragen positiekleding van de prinses. Want door de verplichte bedrust moest de prinses diverse officiële afspraken afzeggen. Voor die gelegenheden had ze al wel allerlei leuke jurkjes en pakjes in de kast hangen, die wij natuurlijk graag hadden willen zien. Weekend vermoedt dat Maxima uit zuinigheid de kledingsets zal bewaren tot een vólgende zwangerschap. Tsss, ze is nog niet eens bevallen van baby nummer 1 of het blad heeft het al over de volgende zwangerschap! Volgens Party zijn de Oranjes juist helemaal niet zuinig ingesteld. Volgens een SP-kamerlid, dat is belast met de kosten van het koningshuis, worden alle privé-uitgaven van de Oranjes 'weggeschreven' op algemene posten. 'Creatief boekhouden' zeg maar, waardoor de gemeenschap opdraait voor de vluchtjes met het privé-vliegtuig, de miljoenenrenovatie van De Horsten en de bewaking door de Marechaussee.

Plastic Fantastic

Vorige week 'verklapte' plastisch chirurg Robert Schoemacher dat er een tv-programma over cosmetische chirurgie met Bekende Nederlanders gaat komen. Deze week kunnen de bladen al wat namen verklappen. Zo heeft Hennie Huisman zich voor het oog van de camera laten mooimaken, gaat de zus van Patricia Paay 'iets' laten doen, Big Brother Kelly twijfelt nog over zijn/haar 'nosejob', is Menno Buch onder handen genomen en Corry Konings krijgt een totale 'make over', inclusief nieuwe borsten! Ha ha, dat wordt genieten voor de tv! Patricia Paay, die niet vies is van een Botoxje op zijn tijd en al twee keer aan haar boezem liet sleutelen, opent trouwens in Party de aanval op Marijke 'Plastic Fantastic' Helwegen. Dat is de 'ambassadrice' van de plastische chirurgie die in dienst van Robert Schoemacher iedereen over de streep moet trekken iets aan zichzelf te laten verbouwen. Patricia vindt de hele Marijke maar niks. 'Dat mens is geen ambassadrice, maar een clown!' schampert ze minzaam over Marijke, die echt op álle jet-set feestjes verschijnt en de aandacht naar zich toe trekt. 'Robert Schoemacher is de ster en zij werkt slechts voor hem. Ze moet haar plaats eens leren kennen. Bah!'. Natuurlijk hopen wij van harte dat hiermee een nieuwe rel ontstaat tussen de twee dames.

Mariska uit de kast

In Party heeft presentatrice Mariska Hulscher een column gekregen. Hij heet heel simpel 'Mariska's column' en ze belooft ons elke week bij te praten over gewone dingen. Nou verschijnt ze op zowat elke showbizzparty die er maar wordt gegeven, dus hopelijk levert haar rubriekje leuke roddels op. Alhoewel Maris wel voorzichtig zal zijn en geen scherpe pen zal gebruiken, want in het wereldje is het natuurlijk 'ons kent ons' en één onvertogen woord over een collega en je ligt er uit. Deze week kletst Maris gezellig over het opruimen van haar kledingkast. Ze is behoorlijk shop-addicted en heeft een voorliefde voor ienie-mienie jurkjes en rokjes en kinky leren pakken. En van dat allemaal héél veel. Moeilijk om dat weg te doen, want vaak heeft ze het maar één keer gedragen. Maar voor het goede doel mest ze rigoureus haar kast uit. En met haar ook andere BN'ners. We noemen Bridget Maasland, Wendy van Dijk, Estelle Gullit en Leontine Borsato. Hun tweedehandsjes worden geveild voor de Borstkanker Vereniging Nederland. Waar we niet op zouden willen bieden is het gevlamde broekpak van Versace van Tanja Jess, de handgemaakte suède jurk, die speciaal voor Estelle Gullit werd genaaid, is wel weer aardig. Kijk en geniet op

Sjans

'Ik heb nog nooit zo veel sjans gehad als nu' pocht ex-bokser Regilio Tuur in Party. Hij is koud een paar maanden uit de gevangenis wegens mishandeling van zijn vriendin. Het heeft in alle bladen gestaan, dus iedereen kent de feiten en dan blijken er toch vrouwen te zijn die met deze gevaarlijke vent durven te flirten? Het enge is dat het niet één keertje gebeurd is maar dat Regilio ook al zijn vorige partner in mekaar heeft gemept. Wat bezielt die vrouwen, vragen we ons af? Tuur weet het antwoord: 'Vaak vinden ze dat ik er goed uitzie, sowieso goed gekleed ben en misschien hebben ze mijn gevoelige kant gezien?'. Als de dames in kwestie maar niet in aanraking zullen komen met de vuisten van de bokser, want dat kan hén inderdaad gevoelige kanten opleveren.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie