AMSTERDAM- Zanger Michael Jackson blijkt geen twee maar drie kinderen te hebben. Nummer drie is een maand of zes oud en heet Prince Michael II. Het gerucht gaat dat het kindje niet geadopteerd is, maar een biologisch kind is van 'Wacko Jacko'. Maar wie is dan de moeder?

Michael jackson heeft twee kinderen van wie de moeder Debbie Rowe is. Zij trouwde met de zanger om hem kinderen te schenken en scheidde daarna in 1999. Jackson heeft een dochter van 4, Paris, en een zoontje van 5, Prince Michael. Opvallend is dat beide kinderen hoogblond zijn, terwijl Jackson toch echt een -oorspronkelijk- donkere huid heeft.

Maar nu gaat het gerucht dat er een Prince Michael II zou zijn. Twee vrienden beweren in People magazine dat Jackson hun het kind heeft laten zien en heeft voorgesteld. Een producer zegt dat hij het ventje ook heeft gezien. 'Erg leuk' vond hij hem. Over Jackson (bijna 44 jaar) zegt hij: "heel indrukwekkend hem als vader te zien. Hij had een eenzame jeugd. Zijn motivatie om kinderen te hebben is gedeeltelijk die eenzaamheid, maar ook hij houdt van ze. Nu heeft hij 3 mooie kinderen".

Onzedelijk

Saillant detail is dat Jackson een aantal jaar geleden door ouders beticht werd van onzedelijke handelingen met hun jonge zoontje. En dat zet de motivatie 'hij houdt van kinderen' toch in een ander daglicht.