AMSTERDAM - Xander de Buisonjé heeft net een bruiloft achter de rug, maar doet het graag nog eens over. De 37-jarige zanger wil de liefde voor zijn Sophie voor de tweede keer bezegelen in de toekomst. Nog een kindje zou helemaal geweldig zijn, vindt De Buisonjé.

"Ik denk wel dat we nog een keer gaan trouwen", onthult Xander in RTL Boulevard. "Ik vind dat ook wel iets romantisch hebben. Je hebt dat samen een keer gedaan, maar die liefde blijft net zo sterk, dus waarom zou je 't niet nog eens doen?"

Maar tegen de geboorte van zijn zoontje Dex kan niets op. "Op een gegeven moment trok ik Dex zo naar buiten en had ik 'm. Dat was een prachtig moment. Dat is zoiets oers, iets moois. Dan kan volgens mij niet heel veel tegenop."

Xander, die ook een zoontje heeft met presentatrice Wendy van Dijk, wil dolgraag nog een kind met zijn huidige vrouw. "We willen nog wel een tweede kindje ergens proberen te krijgen, maar dat zou denk ik 2012 worden. Maar dat is eigenlijk mijn grootste wens, nog een kleine."