AMSTERDAM - Daniëlle Oerlemans hecht weinig waarde aan geld. De 37-jarige presentatrice zit goed in de slappe was, maar voelt zich vooral rijk met haar gezin en vrienden.

"Je kunt wel in een dure auto rijden en een grote villa hebben, maar als je diep ongelukkig bent of een partner hebt die vreemdgaat, ben je in mijn ogen helemaal niet zo rijk", vertelt Oerlemans in een interview met Grazia.

De vrouw van Reinout Oerlemans heeft ook een broertje dood aan shoppen. "Ik ben geen big spender. Ik heb een hekel aan winkelen, of het nu voor het avondeten is of een jurk."

Wachtlijst

Oerlemans stond eens anderhalf jaar op de wachtlijst voor een Hermès tas, maar bedacht zich toen ze haar belden. "Ik vond het opeens zo raar om zevenduizend euro aan een tas uit te geven", vertelt Daniëlle.

In tegenstelling tot andere bekendheden is ze dan ook niet wekelijks in de P.C. Hooftstraat te vinden. "Ik denk dat ik dan bonje zou krijgen met mijn man."

Beverly Hills

Daniëlle en Reinout Oerlemans verhuisden in 2008 met hun kroost naar Beverly Hills, maar zagen eind vorig jaar hun Amerikaanse avontuur stranden wegens de financiële crisis.

Het paar verkocht hun miljoenenvilla en keerde terug naar Nederland.