AMSTERDAM - Fans van Justin Bieber hebben grote chaos veroorzaakt bij een winkelcentrum in het Canadese Ontario. De tienerster was zondag op jacht naar koopjes toen zijn fans lucht kregen van zijn aanwezigheid.

De 16-jarige zanger was op weg naar een zonnebrilwinkel, toen hij zoveel bewonderaars achter zich aan kreeg dat de winkel gesloten moest worden.

"Vazen werden gebroken, mensen klommen over elkaar heen en er was een hoop gegil", vertelt een ooggetuige aan de Canadese krant The Guelph Mercury.

De politie werd gebeld om de boel in goede banen te leiden. Beveiligers wachtten buiten de zonnebrilwinkel, zodat Bieber zijn gang kon gaan. De tienerster ging vervolgens door een achterdeur weer naar buiten.

Chris Brown

Justin Bieber valt niet alleen in de smaak bij jonge meisjes, maar ook Chris Brown is fan. De 21-jarige r&b-zanger twitterde op tweede kerstdag dat hij gaat samenwerken met het tieneridool.

"Ik en Justin Bieber hebben een geweldig nummer voor alle fans in petto in 2011", schrijft Brown, die onlangs een cursus woedebeheersing afrondde. Hij schopte en sloeg in februari vorig jaar zijn toenmalige vriendin Rihanna.