AMSTERDAM - 50 Cent ziet wel brood in sneeuwschuiven. De rapper maakte zijn eigen stoep in Connecticut sneeuwvrij en bedacht toen dat zijn buren ook wel wat hulp konden gebruiken.

50 Cent kreeg hulp van de kinderen uit zijn buurt. De oostkust van de Verenigde Straten wordt momenteel geteisterd door hevige sneeuwval.

De 35-jarige rapper zag wel handel in zijn sneeuwschuifactiviteiten. "Ik ga kijken of ik wat extra dollars kan verdienen vandaag", twitterde Curtis Jackson, zoals hij echt heet. "Ik vraag meer als ze foto's willen maken. Ik wil honderd dollar per huis. Ik wed dat ik vandaag een mille kan verdienen."

Prijs

De buurtbewoners zagen de dienst van hun beroemde buurman blijkbaar wel zitten. "Vier mensen zijn al akkoord met mijn prijs. Nu zoek ik werknemers", schreef 50 Cent even later. "Ik betaal dertig dollar per uur en denk dat we het met z'n vieren in een halfuur kunnen doen."

cent111
50 Cent maakt de buurt sneeuwvrij. Foto: Wenn.com

De buurtkinderen gaven al snel gehoor aan de rapper en hielpen hem een handje. De rapper leek steeds meer lol in zijn business te krijgen.

"Een schattig kind heeft een skipak aan. Ik stuur hem langs de deuren om te vragen of we mogen sneeuwschuiven, haha."