AMSTERDAM - Dewi Pechler heeft dit jaar geen vrolijk kerstfeest. De 27-jarige zangeres ligt 'doodziek' in bed. "Nog nooit zo verkouden geweest in 27 jaar", twitterde Dewi vrijdag.

Pechler, die deelnam aan het vorige seizoen Popstars, sleepte zichzelf zaterdag wel uit bed voor een familiefeestje. "Helemaal opgetut maar doodziek op weg naar kerstfeest bij m'n oma", hield de zangeres haar volgers op de hoogte.

"Helemaal volgestampt met rollade en cranberrysaus", volgde een paar uur later. "Alleen kerst vieren als je griep hebt, is toch iets minder."

Niet afgebeld

Dat Dewi ziek is, is niet tot iedereen doorgedrongen. Een fan van de zangeres is boos omdat Pechler vrijdagnacht niet op kwam dagen voor een concert. "Jammer dat je gisteren honderd fans in de kou hebt laten staan! Dat is nou niet echt een mooie kerstgedachte", sneert de man. Volgens hem is het optreden niet afgebeld.

Pechler is zo sportief te reageren op het bericht. "Ik ben al een week ziek. Als er iets is misgegaan is in de communicatie, spijt het mij, maar daar kan ik niks aan doen", twitterde Dewi zaterdag. "Ik laat nooit fans staan."