AMSTERDAM – Marco Borsato is verdrietig om het verlies van bepaalde vriendschappen na het faillissement van zijn bedrijf The Entertainment Group. “Er zijn door deze nare gebeurtenis vriendschappen verloren gegaan en dat doet pijn.”

Dat zegt de zanger in een interview met het tijdschrift Libelle. Borsato had het gevoel er op een gegeven moment alleen voor te staan.

“Wat ik echter nog altijd niet begrijp, is dat iedereen acuut het zinkende schip verliet. Dan sta je uiteindelijk alleen te hozen en dat is niet de bedoeling.”

Modder gooien

De zanger wil verder niet benoemen in wie hij dan het meest teleurgesteld is geweest. ”Ik vind het niet chic om met modder te gaan gooien. Hoe moeilijk het soms ook is, af en toe is het beter om je mond dicht te houden.”

Ondanks het vele verdriet is Marco Borsato niet depressief geworden na zijn faillissement. De man met de hamer is hij echter wel tegengekomen in de nasleep van het mislukken van zijn bedrijf The Entertainment Group.

Rouw

“Het voordeel van de bodem raken is dat er daarna weer een weg omhoog is. Je kunt rouwen om wat er niet is, maar je kunt ook kijken naar wat er weer komt bovendrijven”,aldus de zanger optimistisch.

“Na driekwart jaar merkte ik dat er weer wat lucht in mijn leven kwam. Het heeft nu een plek. Ik ben niet iemand die met een zak onverteerd verdriet op zijn rug blijft doorlopen.”