AMSTERDAM - Het einde van het drama rond het betalingsconflict tussen Wesley en Yolanthe en The Class Company is in zicht. De Nederlandse rechtbank heeft zichzelf niet bevoegd verklaard in het geschil over de onvoorziene kosten van de bruiloft.

De zaak zou opnieuw moeten worden begonnen in Italië. Daarom heeft Wesley Sneijder voor de tweede keer besloten de kosten gewoon te betalen, schrijft De Telegraaf.

De dames van The Class Company zouden hebben ingestemd en misschien dinsdag al een verklaring ondertekenen. Over de precieze overschrijding van het budget bestaat nog steeds onduidelijkheid.

Half miljoen euro

Een ingewijde vertelt de krant dat het in totaal om meer dan een half miljoen euro gaat. Eerder vertelde de echtgenoot van weddingplanner Anouk Smulders nog dat het om een bedrag van 75 duizend euro zou gaan. Sneijder noemde voorheen de som van 285 duizend euro als onvoorziene kosten. Als de berekening van de krant klopt heeft de bruiloft van Wesley en Yolanthe in totaal 1,6 miljoen euro gekost.

Het driedaagse feest zou daarmee meer hebben gekost dan de bruiloften van Tom Cruise en Katie Holmes, Madonna en Guy Ritchie en Brad Pitt en Jennifer Aniston.