AMSTERDAM - Lindsay Lohan voelt zich voor schut gezet door Gwyneth Paltrow. De 38-jarige Paltrow nam de opname van Lohan in een afkickkliniek op de hak in haar gastrol in de muzikale tv-serie Glee.

Volgens moeder Dina Lohan voelde Lindsay zich verraden toen ze de grappig bedoelde scène op televisie zag.

Paltrow speelde in Glee een lerares Spaans die haar leerlingen bij de les wil houden met Spaanse zinnen over Lohan. "Lindsay Lohan is gek, nietwaar? Hoe vaak heeft Lindsay Lohan in een afkickkliniek gezeten?", vraagt Paltrow aan haar leerlingen.

De grap viel bij Lindsay, die de uitzending vanuit de Betty Ford-kliniek zag, niet in goede aarde.

Grappen

"Lindsay is boos op Gwyneth", vertelt haar moeder aan de entertainmentwebsite Radar Online. "Als iemand er grappen over mag maken is dat onze familie."

De 24-jarige Lohan was in shock toen ze Paltrow de grappen hoorde maken op de nationale televisie en belde meteen haar moeder op. "Lindsay beschouwde Gwyneth als goede vriendin en is zeer teleurgesteld. Het was erg moeilijk om te zien. Het was pijnlijk en niet grappig."

Smaak te pakken

Paltrow heeft de smaak inmiddels te pakken. De 38-jarige actrice maakte zondag aan het programma Acces Hollywood bekend dat ze terugkeert in Glee als invalster op de school waar de serie zich afspeelt.