AMSTERDAM - Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder verwijten zichzelf niet dat de zakelijke afhandeling van hun bruiloft op een strop is uitgelopen.

Het koppel deed er naar eigen zeggen alles aan om tot een oplossing te komen. Yolanthe beschouwt het feest nog altijd als de mooiste dag van haar leven.

De presentatrice en de voetballer gaven elkaar in juli het jawoord in Toscane. De 25-jarige bruid denkt nog altijd zwijmelend terug aan haar sprookjeshuwelijk. "

De bruiloft was mooier dan ik ooit had durven dromen", zegt ze in een interview met Shownieuws. "Het moment samen met Wesley in de kerk, daar kan niets aan tippen."

Onvoorziene kosten

Na afloop van het feest ruzieden het bruidspaar en de weddingplanners over onvoorziene kosten. Wesley en Yolanthe weigerden te betalen omdat het budget ruimschoots was overschreden.

Organisator The Class Company zegt dat het bruidspaar op het laatste moment met allerlei eisen kwam. "Er is een meningsverschil, dat is duidelijk", zegt Yolanthe. "Dat dit is gebeurd, is niet leuk."

Positief terugkijken

Het koppel wil graag louter positief terugkijken op hun driedaagse huwelijksfeest, daarom wilden ze hun geweten zuiveren. Wesley en Yolanthe boden alsnog aan om alle kosten te betalen, maar tot een overeenkomst kwam het uiteindelijk niet.

"We kunnen later nooit denken: we hebben niet alles geprobeerd." Het hele interview wordt later deze week uitgezonden.