AMSTERDAM - Estelle Gullit geeft geen bakken met geld uit. De 31-jarige voetbalvrouw is altijd gehuld in de mooiste outfits, maar bestempelt zichzelf niet als 'big spender'. Haar visagist en goede vriend Leco van Zadelhoff laat zijn geld wel graag rollen.

"Het valt reuze mee", zegt Estelle over haar uitgavenpatroon. "Ik hou wel van mooie dingen." Van Zadelhoff trekt zijn portemonnee iets makkelijker.

"Ik vind in ieder geval leuk om te genieten van de mooie dingen in het leven. Daar werk ik heel erg hard voor en dat mag ik ook graag uitgeven.

Estelle Gullit vindt zichzelf evenmin een 'material girl'. "Nee hoor, ik ben erger", zegt Leco.

"Ik houd echt van hele mooie spullen. Daar kan ik echt heel erg van genieten. Ik denk bij Estelle nog wel eens: als ik jou was zou ik dat gewoon kopen of doen. In ons geval is het eigenlijk tegenovergesteld."

Bij toeval

Estelle is al jaren gelukkig met ex-voetballer Ruud Gullit. Ze sloeg bij toeval een rijke man aan de haak, want daar was ze nooit naar op zoek.

"Ik wilde eigenlijk gewoon een prins op het witte paard en daarmee trouwen. Het deed er niet echt toe of hij nou rijk was of niet. Als ik maar heel erg verliefd was."