AMSTERDAM - Ilse de Lange wil dolgraag kinderen met haar vriend Bart. "Het lijkt me fantastisch om kinderen te krijgen. Bart en ik hebben het er vaak over", zegt de zangeres deze maand in Marie Claire.

"Mijn oudere broers hebben allebei kinderen en bij hen zie ik hoe mooi dat is", voegt De Lange er aan toe in het tijdschrift.

Toch stelt de 33-jarige zangeres haar wens om zwanger te worden liever nog even uit. "Vanwege mijn internationale ambities wil ik nog heel even wachten. Al dat reizen zou niet samengaan met een kindje."

Toch is De Lange zich ervan bewust dat ze haar kinderwens niet al te lang kan uitstellen. "Als ik ergens lees dat een vrouw van 38 of 39 een kind heeft gekregen, denk ik: gelukkig, ik heb nog een paar jaar. Maar je moet maar hopen dat het überhaupt lukt natuurlijk."

Drummer

De zangeres is inmiddels alweer zo'n twaalf jaar samen met haar vriend Bart. Niet alleen is hij haar geliefde, ook is hij de drummer van haar band. De Lange vindt het alleen maar fijn dat ze haar vriend daardoor zo veel ziet.

"Sommige mensen worden gek als ze én samen werken én samen leven, maar voor mij werkt het. Blijkbaar sluiten onze karakters heel goed op elkaar aan."