AMSTERDAM - Net als bij ieder koppel is er ook in Huize de Buisonjé wel eens bonje; maar lang ruzie maken kan Xander niet. "Koude oorlog kennen Sophie en ik niet. Een week lang niks tegen elkaar zeggen, dat kan ik niet", zegt de zanger deze week in Flair.

Naar eigen zeggen is Xander een beetje een soft ei. "Ik zeg al snel: 'Schatje, kunnen we weer lief doen?'"

In het dubbelinterview zegt de vrouw van Xander, Sophie Steger, dat ze af en toe heel boos kan worden. "Zo boos dat ik denk: ik ga nú mijn spullen pakken en ben weg. Maar als ik dan één tel langer nadenk, weet ik: dit slaat nergens op. Het moet af en toe gewoon knetteren, anders wordt het toch super saai?"

Sorry

Volgens Xander zijn hij en zijn vriendin allebei redelijk temperamentvol. "We houden allebei wel van een beetje drama. Maar we kunnen ook opeens keihard beginnen te lachen midden in een ruzie. En we kunnen goed sorry zeggen", zo zegt hij in het weekblad.

Het stel kreeg dit jaar samen hun eerste kindje, Dex. Ook stapten ze in het huwelijksbootje. Voor de zanger was dat een van de mooiste dagen van zijn leven. "Ik was van te voren zo zenuwachtig. Man, ik ging tróuwen! Maar ik heb met volle teugen genoten."