AMSTERDAM - Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen hebben helemaal geen bijzondere voorwaarden gesteld in ruil voor het afbetalen van hun huwelijk. Dat zegt hun manager donderdag in De Telegraaf.

Het koppel reageert daarmee op Anouk Smulders van The Class Company die zei dat het stel randvoorwaarden aan de betalingsregeling stelde.

Het echtpaar en het evenementenbureau kibbelen al maanden over de hoger uitgevallen kosten van de bruiloft in juli.

Volgens Smulders, een van de weddingplanners, wilden Wesley en Yolanthe deze week alsnog de onvoorziene kosten betalen in ruil voor een persbericht en de belofte voortaan te zwijgen over het huwelijk. The Class Company weigerde het 'eenzijdige contract' te ondertekenen.

Procedure

De manager van het koppel nuanceert het verhaal in De Telegraaf. Volgens haar bevatte de voorgestelde persverklaring slechts de boodschap dat het bruidspaar had betaald en dat The Class Company daarop de juridische procedure staakte.

Beiden partijen zouden daarbij verklaren voortaan in de media te zwijgen over het conflict.

Geheimhouding

"Laat de mensen zelf oordelen. Ik heb er niks lelijks in kunnen ontdekken", zegt de manager van Wesley en Yolanthe. "Die geheimhoudingsverklaring bestond al. Het hernieuwen van de geheimhouding betekende trouwens ook dat Wesley en Yolanthe bereid waren te verklaren dat zij nooit iets negatiefs over The Class Company zouden zeggen. Het was echt een afsluiting van de hele affaire."

Beide partijen zeggen er zonder juridische stappen uit te willen komen. Wesley en Yolanthe lieten eerder al weten dat het initiatief volgens hen nu bij The Class Company moet liggen. Vooralsnog loopt er nog een rechtszaak.