AMSTERDAM -Sylvie van der Vaart probeert haar relatie met Rafael bewust spannend te houden. Zo gaat het beroemde koppel nog regelmatig samen op dates, onthult de 32-jarige voetbalvrouw deze week in Grazia.

"We zorgen er altijd voor dat we ons helemaal mooi maken voor elkaar. Dan gaan we een drankje doen in een leuke bar en daarna uit eten met wijn en champagne", aldus Van der Vaart in het tijdschrift.

Het koppel mag dan al sinds 2003 samen zijn, van sleur is absoluut geen sprake. "Ik ben gewoon zo gek-gek-gek op mijn man. Ik vind hem eigenlijk steeds lekkerder worden. Dat meen ik serieus."

Van der Vaart heeft haar man in al die jaren dat ze samen zijn ook in positieve zin zien veranderen. "Raf heeft natuurlijk een grote sprong gemaakt. Als persoon, hoe hij eruitziet, zijn uitstraling. Ik kan nu echt naar Raf kijken en denken: 'Jézus, wat ben ik blij dat jij mijn man bent. Wat heb ik een geluk gehad!'"

Uitdagend

De voetbalvrouw denkt verder dat haar relatie uitdagend blijft doordat er ook periodes zijn dat ze elkaar wat minder zien.

"Doordat wij zoveel onderweg zijn en allebei onze eigen carrière hebben, blijven we natuurlijk wel spannend voor elkaar.  Als we elkaar dan zien, is het heel bijzonder. Dat is misschien wel het geheim van een succesvolle relatie."