AMSTERDAM - Kylie Minogue heeft onthuld eiceldonatie te overwegen om een kind te kunnen krijgen. De 42-jarige zangeres zegt zich in meerdere opties te hebben verdiept om een gezin te kunnen vormen.

"Ik weet nog niet of ik een van die paden kies", zegt Minogue tegen Glamour Magazine.

"Maar ik moet wel kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Ze kunnen ongelooflijke dingen vandaag de dag, vooral in de Verenigde Staten."

De Australische gaf eerder in een interview aan bang te zijn dat haar lichaam het krijgen van een kind niet meer aan zou kunnen.

Borstkanker

De zangeres kijkt met weemoed naar haar neefje Ethan, de baby van haar zusje Dannii. Toch is Minogue blij met haar leven en zegt ze dat ze eindelijk de gevolgen van de borstkanker achter zich heeft gelaten.

"Ik wil in ieder geval niet meer gewicht verliezen", zegt de zangeres. "Ik moet alleen vaker naar de sportschool. Ik heb het gevoel dat ik dan mijn oude lichaam weer bijna terug heb."

"Dat zou fantastisch zijn. Ik heb zo lang het gevoel gehad dat ik in een vreemd lichaam zat."

Relatie

Bij Kylie Minogue werd in 2005 borstkanker geconstateerd. Na een operatie en een behandeling van ruim een halfjaar werd de zangeres genezen verklaard. De zangeres heeft sinds twee jaar een relatie met het 32-jarige Spaanse model Andres Velencoso.

Op 17 maart geeft Kylie Minogue een concert in het Arnhemse Gelredome.