AMSTERDAM - The Class Company heeft nooit om een openbare dankbetuiging van Wesley en Yolanthe gevraagd. Dat laat het evenementenbureau weten in een persverklaring.

De weddingplanners reageren daarmee op berichtgeving in De Telegraaf waarin een bron beweert dat het bruidspaar alsnog de volledige kosten wilde betalen, maar niet wilde meewerken aan een dankwoord.

Het koppel ruziet al maanden met The Class Company over de hoger uitgevallen kosten van hun huwelijk. De Telegraaf citeerde dinsdag een anonieme bron die beweerde dat Yolanthe en Wesley alsnog de onvoorziene kosten wilden betalen voor hun huwelijk.

Het evenementenbureau zou het aanbod alleen accepteren als Wes en Yo een dankbaarheidverklaring zouden uitgeven. Dat zou het koppel hebben geweigerd.

Persverklaring

"Deze berichtgeving is voor ons niet herkenbaar", luidt de persverklaring van The Class Company. "Wij nemen aan dat het paar zich ook niet in het artikel herkent, daar er nooit sprake is geweest van gevraagde dankbetuigingen. Het is juist, dat er vorige week een gesprek heeft plaatsgevonden over de, nog aan de leveranciers, te betalen kosten."

Dat betekent dat de rechtszaak over de onbetaalde kosten nog steeds loopt. Het kan nog maanden duren voordat er daadwerkelijk een uitspraak wordt gedaan in de zaak.

"The Class Company hoopt dat het bedrag alsnog zal worden betaald, dan kunnen de leveranciers van het huwelijk direct worden uitbetaald."