AMSTERDAM - De vriend van Halle Berry gaat vrijuit, nadat hij vrijdagavond zou hebben geprobeerd een paparazzo aan te rijden.

De fotograaf beweerde dat acteur Olivier Martinez het op hem had gemunt toen hij en zijn vriendin Halle Berry een restaurant verlieten.

Op de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online staat dat Martinez en Berry vrijdagavond dineerden in restaurant Mirabelle in Hollywood.

Toen de twee klaar waren met eten en vertrokken, raakte de acteur verwikkeld in een woordenwisseling met een paparazzo. Hij gedroeg zich in de ogen van Martinez te opdringerig.

Politie

Toen de acteur even later op de parkeerplaats zijn auto aan het keren was, hing de fotograaf nog steeds rond bij het voertuig. Niet veel later ontving de politie een telefoontje van de fotograaf, die beweerde dat Martinez hem had geprobeerd te raken met zijn auto.

Toegesnelde agenten lieten beide mannen hun verhaal doen en concludeerden dat er geen misdrijf was gepleegd. "De paparazzo is uit de baan van de auto gesprongen en heeft zich niet verwond. Niemand is geraakt. Niemand gaat de cel in."