Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Tatjana niet met haar zwager rommelt, de palingbaby wordt getoond en Bas en Babette 'exit' zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Oh foei, Tatjana! Vorige week werd ze gespot met een man. Ze knuffelden wat in het portiek van haar huis. Dat was haar zwager, zei ze lachend. Maar Tatjana blijkt te jokken. Buren vertelden dat de grijzende man uit het portiek Tatjana's buurman is, met wie ze al enkele weken loopt te kleffen.

'O nee, vergissing' probeerde de blondine haar leugen nog recht te zetten, maar daar trappen we niet in. Doe gewoon leuk met die nieuwe man (die een adellijke titel heeft, maar waarvan bankrekening-gegevens nog onbekend zijn). Dat doet haar ex Ronny ook als hij zijn jonge vriendin mee uit shoppen bij Chanel neemt. Die schaamt zich nergens voor.

Bye bye Amanda

Story fotografeerde het afscheid van Amanda Krabbé. De vrouw van presentator Martijn vertrekt voor bijna vier maanden op zeereis. Op Schiphol nam ze afscheid van haar gezin. De twee dochters waren gewoon naar school gebracht, alleen de zoons waren er. En Martijn natuurlijk, die vreemd genoeg zijn trouwring weer omhad.

Het stel woont al zes maanden niet meer bij elkaar omdat ze niet met, maar ook niet zonder elkaar kunnen leven. Amanda vertelt veel zin te hebben in het avontuur, ook al zal ze de kinderen wel missen.

Op een internetforum werd ze in elk geval neergesabeld. Wat een slechte moeder; wie laat nou zijn kinderen zo lang in de steek? Story spreekt in elk geval de hoop uit dat haar reis helpt bij het goedkomen van de relatie.

Palingbaby

Ruim een week na de bevalling showen Jan Smit en Liza al hun nieuwe dochter. Baby Emma werd in de kar gelegd en het stel liep een ommetje door Volendam. Ze zien er happy uit. Jan een beetje pips (korte nachten?) en Liza nog wat voller dan normaal, maar apetrots.

Story laat meteen een astrologe voorspellen dat het stel nog meer kinderen zal krijgen, maar laat ze eerst maar eens even van dit kersverse kleine meisje genieten. Alhoewel ze natuurlijk al lekker hebben geoefend met Liza's dochter Fem, dus helemaal nieuw is het niet voor de Volendammers.

Geld nodig?

'Ik zal echt nooit poseren voor zo'n rukblaadje' snoof Birgit Schuurman een tijd geleden arrogant. Nu gaat de quasi-artistieke zus van mooie Katja toch uit de kleren voor Playboy. Heeft ze het geld nodig? Of wil ze een mooie fotoreportage nu haar lijf nog tiptop is? Weekend vraagt de lezers om hun mening: ' Wie vindt u de mooiste Playmate?'.

Want zus Katja wordt algemeen gezien als de wulpse, sexy Schuurman, terwijl zus Birgit magerder en pinniger is. Ze plaatsen er een foto bij van Katja, wier boezem bijna uit haar paillettenjurk barst. Toch krijgt Birgit het voordeel van de twijfel van het blad. Wij wachten eerst maar eens het nummer van die Playboy af.

Bea in verwarring

Vijf jaar bouwde Joop van den Ende aan het Nieuwe de la Mar theater in Amsterdam. Beatrix was bij de opening vorige week. En vele tientallen BN'ers, zoals de Borsato's, Oerlemansjes, Andre van Duin, Jeroen Krabbé, de Ragasjes, Brandsteders en Jort Kelder. Vrouw Janine van den Ende droeg een bijzondere zilveren jurk en zelfs de twee kinderen waren aanwezig. Die werden altijd uit de media gehouden, maar papa Joop vond dit te belangrijk.

De koningin keek naar de voorstelling ' La cage aux folles' over een travestietenshow. Toen ze daarna kennismaakte met de spelers was ze even in verwarring bij het zien van actrice Gerrie van der Klei. 'Bent u nou een man of een vrouw?' vroeg Bea vertwijfeld. Geen pluim voor Gerrie, die toch al heel erg lang actrice is maar blijkbaar niet bekend bij Bea.

No more Bas en Babette

'Dramatische scheiding voor Babette van Veen' kopt Weekend groot. Maar dat blijkt mee te vallen. De actrice maakte zelf via Twitter bekend dat zij en Bas Westerweel uit elkaar zijn. Al een poosje, zodat de kinderen rustig konden wennen. Pas daarna maakten ze de scheiding bekend.

De reden is dat ze uit elkaar zijn gegroeid, maar Weekend vraagt het zich af. Want er wordt al druk gespeculeerd dat Bas een nieuwe liefde heeft. Ook op internet zingt het gerucht rond, zie NU.nl. Misschien is de scheiding inderdaad dramatischer voor Babette dan voor Bas, als hij zo snel alweer een nieuwe liefde vindt.