AMSTERDAM - Christina Aguilera vond de relatie met haar ex Jordan Bratman zo ongezond dat ze besloot de scheidingspapieren aan te vragen. Het stel groeide steeds meer uit elkaar.

Dat onthult de zangeres in een interview met het Amerikaanse blad People.

"Het liep helemaal verkeerd tussen ons", vertelt de 29-jarige zangeres. "We waren zo ongelukkig samen, ik wist dat ik er mee moest stoppen."

Zoontje

Ondanks dat vond Aguilera het geen gemakkelijke beslissing. "Ik wilde Jordan echt geen pijn doen en ik vond het verschrikkelijk dat ik ons gezinnetje uit elkaar moest halen."

De zangeres wilde niet dat haar 2-jarige zoontje Max last zou hebben van haar slechte huwelijk. "Als je niet gelukkig bent in je huwelijk, zijn je kinderen degenen die daar onder lijden", weet de zangeres, wier ouders gingen scheiden toen zij zeven jaar oud was. "Dat is wel het laatste wat ik wilde voor mijn zoon."

Nieuwe man

Sinds kort wordt de blondine gezien met een nieuwe man. Matthew Rutler was assistent op de set van Burlesque, de musicalfilm waarin Aguilera speelt. "Hij is heel speciaal." Aguilera begon met hem te daten nadat ze de scheiding aanvroeg, maar doet het voorlopig rustig aan. "Ik wil geen overhaaste dingen doen, ik kom net uit een huwelijk van vijf jaar."