AMSTERDAM - Het kasteel waar het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen plaatsvond, krijgt zijn geld in termijnen betaald.

Castel Monastero en evenementenbureau The Class Company hebben een betalingsregeling getroffen. Het bruidspaar en het bureau liggen al maanden in de clinch over de betaling van de bruiloft.

Het gaat om een bedrag tussen de een en twee ton in euro's, zegt de manager van het kasteel. "The Class Company wil betalen, maar ze hebben het geld niet", legt hij uit.

"Als ze het geld niet van Sneijder krijgen is het onmogelijk voor ze om te betalen. We zijn overeengekomen dat ze het geld in kleine maandelijkse bedragen overmaken."

Budget overschreden

Wesley en Yolanthe weigeren een deel van de rekening van The Class Company te betalen. Ze zeggen dat het bedrijf het afgesproken budget ruimschoots heeft overschreden.

De weddingplanners beweren dat de bruid en bruidegom op het laatste moment met allerlei extra verzoeken kwamen.

Over het geschil tussen Wesley en Yolanthe en The Class Company loopt een rechtszaak. Het kan nog lang duren voordat de rechter daadwerkelijk een uitspraak doet in de zaak.