AMSTERDAM - Kim, Khloe en Kourtney Kardashian hebben onlangs samen een boek op de markt gebracht, genaamd ‘Kardashian Confidential’. In het boek onthullen de drie zusters verschillende dingen uit hun jeugd. Zo werd Kim gepest vanwege haar grote borsten.

In een interview met Popeater zegt Kim Kardashian onder andere dat ze erg onzeker was over haar lichaam.

Haar zusjes hielpen niet bepaald mee aan haar positieve zelfbeeld: ‘Kourtney plaagde me altijd. Ze vond me vreemd omdat ik grote borsten had’.

Ze vertelt vervolgens verder over haar lastige puberteit en lichamelijke veranderingen: "Ik was elf jaar oud toen ik ongesteld werd en borsten kreeg. Ik zat in de badkuip terwijl ik een nat washandje tegen mijn borsten hield en aan God smeekte mijn borsten niet groter te maken."

Groot en lelijk

Kim’s jongere zus Khloe peinsde er niet over te stoppen met pesten. "Kourtney zei altijd tegen mij: ‘je borsten zijn groot en lelijk!’ Ze was zo gemeen. Toen ik voor de eerste keer een beha droeg vond ze het ook walgelijk. Ik schaamde me zo."

Naast deze sappige roddels uit hun jeugd, geven de zussen ook beauty- en modetips in het boek. Tevens zijn er foto’s en handgeschreven brieven van de beroemde zussen in het boek gepubliceerd.

Kim Kardashian gepest om borsten