AMSTERDAM - Carlo Boszhard en Irene Moors krijgen dit jaar nog een prijs. Het presentatieduo is door de stichting Nederland Positief uitgeroepen tot Societyman en Societyvrouw van het jaar. Carlo en Irene krijgen de prijs later deze maand uitgereikt.

De twee wonnen in oktober de Gouden Televizier Ring voor hun programma de TV Kantine. Mede vanwege hun prestaties in die show vallen Carlo en Irene in de prijzen tijdens de Society Awards.

"De humor waarmee zij miljoenen Nederlanders weten te boeien met hun gelauwerde programma de TV Kantine laat zien dat hun televisiewerk van hoge kwaliteit is", oordeelde de jury.

De jury, onder leiding van Nederland Positief-voorzitter Christian Houkes, stelt dat Boszhard en Moors 'van uitzonderlijke waarde' voor de Nederlandse televisiewereld zijn.

De Society Awards, die sinds 2004 worden uitgereikt, eren personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij en uitblinken in uitstraling. Vorig jaar won het Goede Tijden, Slechte Tijden-koppel Erik de Vogel en Caroline de Bruijn.