AMSTERDAM - Julia Roberts heeft ruim een miljoen verdiend met een reclamespotje. De actrice is nog geen minuut te zien in een commercial van het Italiaanse koffiemerk Lavazza, en wordt daar maar liefst 1,2 miljoen euro rijker van.

Het spotje duurt slechts 45 seconden en de Hollywoodster hoeft daarnaast geen woord te zeggen, zo meldt de Britse tabloid Daily Mail.

De commercial speelt zich af in de hemel, waar Julia Roberts model staat voor schilder Botticelli. De schilder probeert het beroemde schilderij ‘De geboorte van Venus’ te schilderen, maar dit lukt hem niet omdat Roberts niet lacht.

Knipoog

Dan schieten de Italiaanse komieken Paolo Bonolis en Luca Laurenti Julia te hulp en bieden haar een kopje Lavazza koffie aan. De actrice neemt een slokje en lacht vervolgens van oor tot oor. De commercial eindigt met een knipoog in de camera van Roberts.

George Clooney

Koffiereclames lijken geliefd bij de Hollywoodsterren. Ook acteur George Clooney verbindt zijn naam aan een koffiemerk, namelijk Nespresso. De spotjes van Clooney lijken veel op die van collega Roberts, ook zijn reclames spelen zich af in de hemel.

Julia Roberts in Lavazza-reclame