AMSTERDAM - Tim Akkerman had tijdens zijn Di-rect-periode de vrouwen voor het uitzoeken. "Er kwamen onwijs veel meiden op me af, vaak met dezelfde intentie", zegt de 30-jarige zanger en gitarist deze week in Grazia.

Volgens Akkerman kwamen er behoorlijk mooie vrouwen op hem af, maar naar eigen zeggen streelde dat zijn ego niet. "Hoe meer succes je hebt, hoe meer aanbiedingen van vrouwen je krijgt."

"Die meiden doen dat alleen omdat je op tv komt. Tegen de vrouwen met wie ik het heb gedaan, zei ik vooraf altijd: 'Ik hoef morgen echt geen telefoontjes of sms'jes. En als ik merkte dat zo'n meisje in bed alleen maar klaar ging liggen, haakte ik af", aldus Akkerman in het tijdschrift.

Eerlijk

Voor zijn huidige vrouw Stephanie heeft de zanger geen geheimen. "Ik ben altijd eerlijk geweest en heb verteld dat ik veel heb gesnoept."

Inmiddels zijn Akkerman en zijn vrouw ouders van twee kinderen. "Ik heb altijd al een gezin gewild. Onze grootste wens is een gezin met vier kinderen, liefst met een adoptiekindje."

Akkerman treedt tot en met januari op in theaters met zijn soloprogramma. In maart 2009 verliet hij de Haagse rockband Di-rect.