Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat papa Jan jokkebrokt, het bastaardprinsje niet welkom was, de Royal ring te koop is, Ruud Gullit trots is en Tatjana betrapt werd. Maar met wie? Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bij het huis van Jan Smit hangt de vlag uit. Hij is vader geworden van Emma en verspreidde al snel een foto van de baby. Hiermee is het hoofdstuk Yolanthe echt afgesloten. Zou je denken. Want Party rakelt een leugentje op van Jan uit het verleden.

Terwijl de relatie Jan-Yo al over was, poseerden ze toch nog samen voor fotografen. Blijkbaar wilden ze nog even ‘mooi weer’ spelen. Ook de beschuldiging dat Yolanthe voor tonnen aan huisraad pikte na de breuk, klopte niet. Het waren spullen uit de logeerkamer en die mocht Jans ex hebben. Jan blijkt dus een beetje een jokkebrokje. geen best voorbeeld voor zijn babydochter.

Waar was de kleine prins?

In Party ook aandacht voor het huwelijk van Prins Carlos en zijn Annemarie. De bruid was mooi, er was veel familie, maar er klopte iets niet, merkte het blad op. Want waar was Carlos‘ buitenechtelijke zoon? Kleine Carlos junior (13) is nooit erkend, maar zijn bestaan is wel door de Prins persoonlijk bevestigd.

Party vraagt zich af of het joch erg verdrietig is bij het zien van de huwelijksfoto’s van zijn biologische vader. En heeft de Prins zelf die dag wel aan zijn zoon gedacht? In elk geval kunnen wij leuke plaatjes bekijken van de fraai aangeklede koninklijke familie. Alleen Marilene had een reeds gedragen jurkje aan, verder zag iedereen er top uit.

Gooische tuthola’s

Patty Brard heeft onvermoede talenten. In Party verklapt ze dat ze een tv-serie heeft geschreven, gebaseerd op Gooische Vrouwen.

Hij gaat over vrouwen in Amsterdam-Zuid, die volgens Patty veel wilder zijn dan die uit het Gooise Reservaat. ‘Dat zijn echt een stel tuthola’s vergeleken bij de types die in Zuid rondlopen,‘ schampert ze. Nou Patty, we zijn reuze benieuwd. Hopelijk vindt ze gauw een zender die de serie wil opnemen. Wij zitten er klaar voor.

Koninklijke ring te koop

Wie nog een Sinterklaascadeautje zoekt, kan bij Story zijn slag slaan. Daar kun je een kopie bestellen van Lady Diana’s verlovingsring.

De echte ring zit om de vinger van Kate Middleton, er omheen geschoven door de Engelse prins William. Een joekel van een ding, met een enorme saffier in een diamanten krans. Die van Story is ook blauw met glimmers, maar kost nog geen E 50,-. Dan krijg je er ook nog een ketting met hanger bij. Kun je stijlvol koninklijk Kerstmis vieren.

Gullit II

Ruud Gullit glimt van trots. Zijn zoontje Maxim mag misschien bij Ajax gaan voetballen. Het jong is 9 jaar oud en heeft blijkbaar talent. Van vader Ruud mag hij profvoetballer worden. Sterker nog: ‘Ik zou dat prachtig vinden,’ zegt Ruud in Story.

Als hij dan maar niet bij net zo veel vrouwen veel kinderen maakt als paps. Want van die ‘jeugdzondes’ heeft papa Ruud nog vaak spijt, nu zijn ex Cristina Pensa hem lastigvalt om geld voor zijn twee Italiaanse kinderen.

Dure voetbalscheiding

Fijn, als de vuile was over BN’ners wordt buiten gehangen. Dat gebeurt nu met voetballer Ronald de Boer. Hij gaat scheiden van zijn vrouw Sharon. Dat schijnt een vreselijk mens te zijn, volgens de bladen. Altijd bezig met zichzelf, altijd aan het sporten, geen aandacht voor haar kinderen en al helemaal niet voor haar man.

Ronald deed alles met de drie dochters en dat is ook de reden dat hij zo lang bij haar is gebleven. De scheiding kost hem de helft van zijn vermogen, dat wordt geschat op 30 miljoen. Niet dat Sharon het nodig heeft want haar vader is multimiljonair en eigenaar van Febo-snack keten. Maar toch: 15 miljoen gaat de scheiding Ronald kosten. Kost wat, maar dan heb je wel wat. Of eigenlijk: heb je het juist niet meer. Tot grote tevredenheid van de voetballer.

Tatjana betrapt!

Met wie staat Tatjana Simic daar te friemelen in het portiek? Prive spotte de vrijgezelle blondine tijdens een innige knuffelsessie op straat. Leuke man: groot, charmant, grijzend. Maar is hij ook rijk - zoals haar recente ex Ronny? Of gaat de bedrogen blondine deze keer voor de echte liefde?

‘Oh, bespaar me de ellende,’ roept ze uit ‘Die man weet niet wat hem overkomt als hij zou lezen dat hij mijn nieuwe partner is’. Hoezo, is hij al getrouwd en gaat hij vreemd met de zangeres? Getrouwd is hij inderdaad, geeft Tatjana toe. Met haar zusje. Helaas voor Prive betrapten ze Tatjana terwijl ze liefdevol gedag zei tegen haar zwager!