AMSTERDAM - Gordon heeft toch geen ambities om op korte termijn vader te worden.

De 42-jarige zanger vertelde dat hij een gezin mist nadat zijn moeder stierf en sprak zelfs over een draagmoeder, maar komt daar vrijdag op terug.

"Ik heb niet gezegd dat ik vader wil worden, maar dat ik vader zou kunnen worden en dat ik er geestelijk klaar voor ben", vertelt Gordon in Koffietijd.

"Maar ik wil het niet. Ik heb een paar vriendinnen die draagmoeder zouden willen zijn, maar het is er nooit van gekomen."

Pauze

De zanger is gelukkig 'met zijn vier jongens' van Los Angeles The Voices. De sfeer in de band is goed. "We hebben nog geen Toppers-taferelen", grinnikt Gordon. "Het is hier nog heel gezellig."

De groep laste een maand pauze in na de dood begin oktober van Marie Heuckeroth, Gordons moeder.

"We zijn nu bijna twee maanden verder, maar ik schrik nog steeds van hoe snel het gewone leven weer doorgaat", vertelde de zanger over het verlies van zijn moeder. "Soms voel ik me daar ook een beetje schuldig over, maar ik praat nog elke dag met haar."

Dat praten doet Gordon via de computer. "Op mijn bureaublad staat een enorme foto van mijn moeder. Elke ochtend loop ik met een kop koffie naar mijn pc, en vraag ik haar: nou mam, hoe gaat het met je? Ze is er dus altijd."