AMSTERDAM – Nikkie Plessen keek van te voren naïef tegenover de periode na de bevalling van haar dochter Jolie. “Ik had me voorgenomen om gewoon weer in mijn beeldige lingerie door het huis te huppelen. Dat was een beetje naïef van me.”

Dit zegt de 25-jarige presentatrice in een interview met het tijdschrift Jackie.

“De eerste dag dat ik mezelf bekeek in de spiegel dacht ik: komt dit ooit nog goed? Mijn borsten waren enorm, mijn buik hing en daaronder was het ook niet meer helemaal wat het was geweest.”

Afzien

“Een bericht voor vrouwen: het komt goed. Alleen niet meteen. Eerst moet je twee weken afzien me Pampers uit het overlevingspakket van je verzekering. Geen grap.”

“Toen ik die doos kreeg opgestuurd heb ik hem meteen verstopt voor Ruben. Die hoefde hij dus niet te zien.”

Oppas

De presentatrice heeft een drukke baan, maar vindt het lastig de zorg voor haar dochter uit te besteden. Over de zoektocht naar een oppas zegt ze: “bij de meeste vrouwen dacht ik: hell no dat jij iets leuks met mijn baby gaat doen. Veel te jong, of onverzorgd met vieze nagels."

"Maar ik wilde ook geen chick met grote borsten, een kort rokje en hoge hakken in mijn huis, die haar nagels belangrijk vindt dan mijn kind."

Rebecca Loos

"Ik zie het al voor me: kom ik ’s ochtends net mijn bed uit met ongeföhnd haar en een make-uploos gezicht en dan staat zij daar helemaal knap te wezen. Nee, een Rebecca Loos komt er bij ons niet in.”

De Jackie met het interview met Nikkie Plessen ligt vanaf donderdag in de winkels.

Nikkie Plessen met dochter