AMSTERDAM - Melanie Brown leek dinsdagavond haar echtgenoot Stephen Belafonte volledig vergeten. De voormalige Spice Girl werd in een Londens hotel gefotografeerd terwijl ze het wel érg leuk had met een andere man.

Melanie Brown, beter bekend als Mel B, werd samen met de Britse acteur Tamer Hassan gezien in het May Fair Hotel in Londen. De twee genoten eerst samen van een diner, maar naarmate de avond vorderde genoot het koppel ook steeds meer van elkaar.

De twee fluisterden voortdurend in elkaars oor, waren bijzonder knuffelig en genoten overduidelijk van elkaars gezelschap. De echtgenoot van de 35-jarige zangeres was nergens te bekennen.

Scheiden

Dat de relatie tussen Mel B en Stephen Belafonte de afgelopen maanden onder spanning stond, is algemeen bekend. Aanvankelijk leek het erop dat het stel wilde gaan scheiden, maar later bleek dat ze hun huwelijk toch wilden redden door middel van relatietherapie.

Recentelijk liet Mel B nog weten dat deze therapie zijn vruchten afwierp. "Het fijne van relatietherapie is dat problemen de kop in worden gedrukt, voordat ze te groot worden. We leren dat vooral veel praten belangrijk is, dus dat doen we nu ook."

Mel B en Stephen Belafonte trouwden in 2007.

Mel B en Tamer Hassan