Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin: Ruud en Tatum's scheiding een farce was, Henny Huisman eindelijk weer kan lachen, BN'ners een 'make-over' krijgen op tv, een cameraman van Patty Brard vertelt over de leugens van de Posse en Estelle zich te buiten gaat aan nep-tasjes. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wilde geruchten

Wat mensen al niet doen voor een beetje publiciteit! In Weekend lezen we een verhaal over Ruud de Wild en Tatum Dagelet. Al enige maanden geleden werd er over een scheiding tussen die twee gerept. Nogal dramatisch, want het paar heeft een jong kindje. Nu blijkt dat dat allemaal niet waar is! Ruud schijnt het verhaal van de scheiding verzonnen te hebben opdat Tatum wat publiciteit zou krijgen. Ze is net begonnen met haar nieuwe programma (Brutale Moeders, met Jennifer) en kon wel een beetje media-aandacht gebruiken. 'Beter negatieve aandacht dan helemaal geen aandacht' is immers het motto in de showbizz-wereld. Tenminste, dat dacht Ruud en hij hielp het scheidings-gerucht de wereld in. Tatum was echter 'not amused' en het werd een hele affaire in Huize De Wild/Dagelet. Zó ernstig, dat er bijna sprake was van een echte scheiding. Inmiddels is het hele zaakje bijgelegd en vormt het paar weer een gelukkig gezinnetje met dochter Toy Travis. Het blijft hoe dan ook een vreemd verhaal.

Hoera voor Henny

Hoera, Henny Huisman is eindelijk opa geworden. Al maanden kéék hij de baby bijna uit de buik van zijn dochter en nu is het kind dan eindelijk geboren. Dochter Nikki heeft een zoontje Olivier gekregen en opa Henny kan zijn geluk niet op. Hij heeft er lekker ouderwets bij staan grienen van emotie en vertelt daar graag over in alle bladen. Eindelijk weer een lichtpuntje in het leven van de weg-gebonjourde presentator. Sinds zijn Soundmix-show werd ingeruild voor het veel poulairdere Idols, is Henny afgeserveerd. Hij maakte zich daar erg kwaad over, riep iets als 'stank voor dank' en 'ze moeten niet alle kwalitatief goede ouderen inruilen voor die onervaren jongelui'. Maar nu hij zijn aandacht op het kleinkind kan richten, komt hij misschien tot bedaren. In Weekend een grappige foto van de presentator en zijn -toen nog- hoogzwangere dochter. Henny leeft zó met haar mee, dat hij met een koesterend armgebaar zijn hand op eigen (volslanke, maar beslist niet zwangere) buik legt. Aandoenlijk hoor, dit gezinsgeluk.

BN'ners onder het mes

Dokter Robert Schoemacher, plastisch chirurg en columnist voor Story is de 'leading man' van het programma Make me Beautiful. In dat programma krijgen deelnemers niet zó maar een metamorfose met nieuwe kleren, een nieuw kapsel en make-up. Nee, er wordt chirurgisch gesneden in neuzen en oogleden, vet afgezogen op dijen en buiken, nieuwe gebitten gemaakt, borsten vergroot. Kortom: the real thing! Echt leuk om naar te kijken, vinden we persoonlijk. En dat alles natuurlijk onder de bezielende leiding van media-wellustige, immer gebronste Schoemacher. In zijn column van deze week verklap hij 'per ongeluk'(ja, ja!) dat er een speciale aflevering komt. Daarin gaan Bekende Nederlanders onder het mes voor het oog van de camera! Dat wordt lachen. Alhoewel, de echte BN'ners zullen we wel niet te zien krijgen. Alleen B-sterren als Gerard Joling, Anneke Gröhnloh of Patty Brard, denken we. Maar toch de moeite waard om te kijken. We houden je op de hoogte als het zo ver is en 'Vips Make Over' wordt uitgezonden.

Patty's grote leugen

Patty's Posse is één grote leugen, lezen we in de Party. Een cameraman van Patty's programma heeft het helemaal met de zelfverklaarde Diva gehad en hangt nu eens fijntjes de vuile was buiten. 'Door drank en drugs is het een hele instabiele vrouw geworden. Ze probeert de harten van de mensen te stelen en publiciteit te halen' meldt hij. Tsja, dat wisten we al. Interessanter is het dat hij vertelt hoe het achter de schermen aan toe gaat. In een vorige aflevering schold Patty een columnist de huid vol. Ze beende lukraak een kroeg binnen en begon als een viswijf te kijven tegen die man. Wij zouden ons rot schrikken, maar de man verdedigde zich nog behoorlijk goed. Wat blijkt nou: het hele relletje is in scene gezet. Patty heeft van tevoren met de columnist afgesproken en met hem doorgelopen wat er zou gaan gebeuren. Vervolgens ging ze weer terug naar buiten, begonnen de camera's te draaien en beende la Brard -zogenaamd woedend- nogmaals het café in en voerde haar boze toneelstukje op. Ha, ha, wat zal Patty nu rázend zijn op deze loslippige cameraman. Misschien dat ze haar boze toneelstukje, speciaal voor hem, nóg een keertje kan opvoeren. Maar nu 'voor het echie'.

Estella Spenderella

Oh nee, een droom aan duigen. In Party valt Estelle Gullit ernstig van haar voetstuk. Ze vertelt daar namelijk dat ze ook wel eens in Italie een namaak-tas van een duur merk koopt. 'Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Dan ga ik toch geen duizenden Euro's uitgeven voor een echte?' vindt ze. Wie had dat gedacht, van shop-addict Estelle? Van wie iedereen denkt dat ze de hele dag met haar GoldCard loopt te wapperen in de PC-Hooft? Alsof het verhaal van de nep-tassen niet erg genoeg is, gaat Estelle nu ook nog een beetje zuinig lopen doen. 'Ik voel me gewoon schuldig als ik dure inkopen doe. Het is dus echt niet zo dat ik maar gewoon insla.' Stop, Estelle. Niet verder vertellen over hoe zuinig je wel niet bent. Wij vinden je juist leuk omdat je zo graag shopt en je in mooie kleertjes hult, Leco's Best Friend bent en zelfs op de opening van de meest onbenullige premiere helemaal piekfijn opgedoft acte de presence geeft. Dus blijf alsjeblieft wie je bent en ga niet zuinig lopen doen. We love Estella Big Spenderella.