AMSTERDAM - De ouders van de sterren uit Oh Oh Cherso moeten er nog aan wennen dat hun zoon of dochter ineens een bekende Nederlander is. "Ze kunnen niet zonder beveiliging naar een optreden, dat is toch  niet voor te stellen", zeggen de ouders van Kabouter.

"We merken nu pas welke impact het succes heeft, en heel soms vragen we ons wel af of het goed is wat er allemaal over die jongeren heen komt", zo zeggen ze deze maand in LINDA.

De moeder van Little Princess zegt zich er bewust van te zijn dat haar dochter op een bepaalde manier wordt neergezet op televisie. "In de serie is zij het verwende meisje dat zich laat bedienen, maar ze is ook zorgzaam hoor. Ze maakt het ontbijt en wast en strijkt, maar dat wordt niet uitgezonden."

Ze moest wel even slikken toen ze haar dochter op televisie zag. "Van tevoren heb ik gezegd: ik hoop niet dat ik Big Brother Bart en Sabine-toestanden te zien krijg, maar de eerste aflevering was het al raak. Ik heb een scene gezien waarin ze dronken is en roept: 'Ik ben kankergeil en ik wil dat je me heel hard gaat neuken.' Niet slim met anderhalf miljoen kijkers."

Seks

De ouders van Sterretje vinden het zorgelijk dat de jeugd zo gemakkelijk omgaat met seks. "Dat seks en liefde tegenwoordig zo losgekoppeld zijn, vinden wij wel zorgelijk. Alsof het een biertje is. Daar proberen we wel met hem over te praten."