AMSTERDAM - Jessica Simspon is verloofd met haar vriend Eric Johnson. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly op basis van bronnen. American footballspeler Johnson zou de zangeres donderdag een huwelijksaanzoek hebben gedaan.

Inmiddels heeft een woordvoerder bevestigd dat Simpson inderdaad gaat trouwen, zo meldt Bang Showbizz zondag.

De 30-jarige zangeres heeft zaterdag al haar verlovingsring laten zien tijdens de promotie van haar kledinglijn in Kansas.

Haar ex-man Nick Lachey verloofde zich anderhalve week geleden.

Simpson en Lachey waren van 2002 tot en met 2005 getrouwd. Hun leven als pasgetrouwd stel was te volgen in de reallifesoap Newlyweds. In mei sloeg de 30-jarige zangeres Johnson aan de haak.

De geruchten over een verloving worden aangewakkerd door de grote ring waar Simpson dit weekeinde mee werd gespot.

Twijfels

Volgens een ingewijde hebben de vrienden van Simpson hun twijfels bij de relatie."Eric was nooit erg succesvol als footballspeler, maar hij wilde wel altijd de levensstijl van een ster", zei de bron vorige maand.

"Haar vrienden vertrouwen hem niet." Johnson scheidde pas afgelopen zomer van zijn vrouw, nadat hij al vijf maanden met Simpson ging.

Simpson lijkt zich niets aan te trekken van de kritiek. "Ik had geen betere man in mijn leven kunnen wensen op dit moment", vertelde ze eerder. Of de sportman de ware is durfde de zangeres toen nog niet te zeggen.

"Daar laat ik me nooit over uit. Ik heb dat al eens gedacht en ik laat mezelf niet voor de gek houden."