Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Ex-vrouw verkoopt sieraden Tiger Woods

AMSTERDAM - Elin Nordegren gaat alle sieraden die ze van haar ex-man Tiger Woods heeft gekregen onder de hamer brengen. De sieraden zouden bij elkaar zo'n 2,5 miljoen dollar waard zijn.
Door Novum

Zelfs de verlovingsring die de overspelige golfer aan zijn ex gaf wordt geveild, schrijft de Britse krant Daily Mail. "Het is de ultieme wraakactie", zegt een bron dichtbij Nordegren. "Het is haar manier om duidelijk te maken dat het echt over is tussen de twee."

De ex-vrouw van Woods koesterde de sieraden altijd als geschenken van een liefhebbende echtgenoot. "Maar nu snapt ze dat hij de cadeautjes waarschijnlijk kocht om zijn schuldgevoel af te kopen."

Veilinghuis Sotheby's

De 30-jarige Zweedse heeft veilinghuis Sotheby's gekozen om de sieraden te laten verkopen. Tussen de pracht en praal bevinden zich ontwerpen van Tiffany, Harry Winston en Cartier.

Nordegren kreeg na de scheiding 110 miljoen dollar van de golfer. "Geld maakt niet gelukkig", zei de Zweedse onlangs. "Maar als ik eerlijk ben maakt het bepaalde dingen een stuk makkelijker. Ik heb de kans om zoveel als ik wil bij mijn kinderen te zijn."


Lees meer over:

Tiger Woods

Aanbevolen artikelen