Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Connie Breukhoven wil niet daten

AMSTERDAM - Connie Breukhoven is er nog niet aan toe om zich op de vrijgezellenmarkt te storten. De 59-jarige zangeres gaat sinds haar scheiding met Hans Breukhoven vorig jaar als single door het leven, maar in daten heeft de diva nog weinig zin.
Door Novum

"Ik zou elke avond kunnen daten, maar daar heb ik geen zin in", zegt Connie in De Telegraaf.

"Ik vind het fijn om alleen in bed te liggen. Ik zal op deze leeftijd altijd een man met een geschiedenis krijgen, logisch. Het zal even duren voor je dan weer intiem bent."

Hans en Connie gingen na 22 jaar huwelijk uit elkaar, omdat Hans er een minnares op nahield. Toch koestert Connie geen wrok.

Verleidingen

"Ik kan hem geen rotmens vinden. Hij is een uitstekende echtgenoot voor me geweest, hij kon alleen bepaalde verleidingen niet weerstaan. Ik heb nog alles gedaan om de situatie te redden. Alleen ik kon geen andere vrouw in ons leven accepteren. Daar ben ik ouderwets in."

Connie bleef na de breuk veel contact houden met haar ex-man. "De tijd dat ik daar zijn kleren uitzocht is voorbij. Ik hoor daar niet meer", concludeerde Connie op een gegeven moment. "Ik heb vrede met de situatie. Ik wil geen zure ex zijn."

Aanbevolen artikelen