Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Nicole Richie regelt contactverbod

AMSTERDAM - Een fotograaf mag de komende tijd geen contact opnemen met de dochter van Nicole Richie. De 2-jarige Harlow werd volgens Richie bij haar kinderdagverblijf gestalkt door de paparazzo.
Door Novum

De fotograaf moet voorlopig honderd meter bij Harlow en de rest van de familie uit de buurt blijven.

"Hij rijdt langs mijn kinderen, roept, schreeuwt en probeert ons bang te maken, zodat hij onze reactie kan vastleggen op een foto", zei Richie volgens entertainmentwebsite TMZ in een verklaring. "Hij betreedt het terrein van het kinderdagverblijf om de kinderen te fotograferen."

Eind vorig jaar bepaalde een rechter al dat twee fotografen niet meer in de buurt van Nicole en haar familie mochten komen. Vorige maand haalde Richie nog via haar weblog uit naar paparazzi, toen twee fotografen een video van haar dochter online plaatsten. "De hele wereld kan nu zien hoe walgelijk en griezelig jullie zijn. Het gaat hier om volwassen mannen die een jong kind stalken. Vinden jullie dat normaal?"

De rechter bepaalde dat het gedrag van de man emotioneel leed en angst voor de veiligheid van de kinderen veroorzaakt. De man mag ook niet meer in de buurt van het kinderdagverblijf komen.


Lees meer over:

Nicole Richie

Aanbevolen artikelen