AMSTERDAM - Bracha van Doesburgh is inmiddels alweer drie jaar samen met Daan Schuurmans, maar de vlinders in haar buik zijn nog altijd niet verdwenen. "We zijn allebei nog steeds erg verliefd", zegt de 29-jarige actrice deze maand in Cosmopolitan.

"We praten veel, we leven met elkaar en we groeien met elkaar mee. Dat laatste is volgens mij erg belangrijk, dat de een niet stil blijft staan terwijl de ander verder groeit", zegt Van Doesburgh in het tijdschrift.

Volgens de actrice halen zij en haar vriend het beste in elkaar naar boven. "We blijven elkaar stimuleren. Dat we allebei hetzelfde vak beoefenen helpt daar natuurlijk ook wel bij. Daan doet echt niet moeilijk als ik op het laatste moment een afspraak afzeg, omdat ik langer door moet werken."

Alert

Verder vindt Van Doesburgh dat Schuurmans haar perfect aanvoelt. "Hij is altijd alert. Als hij in een andere kamer is en ik me net even niet zo lekker voel, dan roept hij zonder dat ik iets heb gezegd al 'Wat is er?'. We voelen elkaar zo goed aan. Een mooiere basis kun je volgens mij niet hebben."

Van Doesburgh en Schuurmans zijn inmiddels alweer zo'n drie jaar samen. Hun relatie begon nogal roerig. Schuurmans zette zijn toenmalige vriendin Jennifer Hoffman aan de kant toen hij de actrice leerde kennen.

Bracha van Doesburgh in Cosmopolitan