Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Leontine niet eenzaam als Marco op tournee is

AMSTERDAM - Leontine Borsato hoeft niet te vrezen dat haar man Marco haar lang alleen laat als hij op tournee is. De zanger probeert altijd naar huis te komen na een optreden.
Door Novum

Binnenkort breekt de hectische tijd in huize Borsato weer aan, want volgende week verschijnt Marco's nieuwe album Dromen, Durven, Delen.

"Dat is altijd spannend. Hij is dan ook heel veel aan het zingen, want het is dan lekker om de liedjes een beetje eigen te maken", legt Leontine uit.

"Het nummer wat nu uit is, is een ontzettend mooi nummer. Alle nieuwe nummers zijn ook geweldig, het is een echte Borsato-plaat."

Drie nachtjes

Leontine hoeft niet bang te zijn dat ze haar zingende man minder ziet in deze periode. "Marco komt, ook als hij aan de andere kant van het land speelt, altijd gewoon naar huis. Het zijn misschien eens twee of drie nachtjes, maar het valt mee", zegt Leontine. "Ik ben niet eenzaam."

Leontine zorgt op haar beurt ook dat ze veel thuis is. "De kinderen moeten naar school, er moet gekookt worden. Als je thuisbasis stabiel is dan kan hij lekker werken. Op die manier steun je elkaar."

En als het even kan, dan staat Leontine zelf tussen het publiek. "Als hij echt gaat toeren is het bijna niet te doen, maar als er een concertreeks is in het Gelredome in Arnhem ben ik er veel van de avonden bij."


Lees meer over:

Leontine RuitersMarco Borsato

Aanbevolen artikelen