AMSTERDAM - Lil Wayne heeft mogelijk niet vier, maar vijf koters op de wereldbol rondlopen. De 28-jarige rapper moet voor 9 december een vaderschapstest ondergaan, blijkt uit rechtbankdocumenten waar entertainmentwebsite TMZ de hand op wist te leggen.

Lil Wayne, die werd geboren als Dwayne Carter, kreeg tijdens zijn gevangenisstraf in New York te horen dat hij in de Amerikaanse staat Missouri mogelijk nog een kind heeft.

De kleine, van wie het geslacht vooralsnog onduidelijk is, kwam op 19 februari 2002 ter wereld. De rapper, die donderdag vrijkwam na een celstraf van acht maanden, heeft nog niet gereageerd.

Huwelijk

De 28-jarige artiest heeft al vier kinderen bij vier verschillende vrouwen. Waynes eerste spruit werd geboren toen de rapper 15 jaar was. Carter trouwde de moeder van het kind in 2004, maar het huwelijk strandde twee jaar later.

Het tweede kind van de rapper kwam in oktober 2008 ter wereld. Vorig jaar werd Lil Wayne twee keer vader, in september en november zagen nazaten van de rapper het levenslicht.