AMSTERDAM - David en Victoria Beckham ontzenuwen alle geruchten dat hun huwelijk in een crisis zou verkeren.

Het koppel kwam de laatste tijd veel in het nieuws, nadat David werd aangeklaagd door een Nederlandse prostituee die beweert met hem naar bed te zijn geweest. "Mensen zeggen van alles over ons, maar daar staan wij boven."

"Als je met iemand trouwt, weet je dat er ups en downs komen", zegt de 36-jarige Victoria in een interview met het Britse tijdschrift Hello.

"Wij hebben het moeilijker dan anderen, omdat wij zo in de publieke belangstelling staan", denkt de ex-Spice Girl. "Maar dat hebben we jaren geleden al geaccepteerd. Het gaat alleen om ons en ons gezin."

Tijd

Het koppel, dat drie kinderen heeft, maakt regelmatig tijd vrij voor elkaar. "Iedere woensdag hebben we een date-avond", legt David uit. Het koppel zit dan graag voor de buis. "We halen in wat we gemist hebben. We kijken graag naar Keeping Up With The Kardashians", doet Victoria uit de doeken. "En de nieuwe realityshow van Mel B vinden we geweldig."

De 35-jarige David trouwde elf jaar geleden met Victoria. In 2004 ging Beckham de fout in met zijn toenmalige Nederlandse assistente Rebecca Loos. Mede daardoor krijgt het huwelijk van de Beckhams veel belangstelling in de pers.