AMSTERDAM - Doutzen Kroes en Sunnery James hebben een mooie trouwdag gehad. Via Twitter geven de pasgetrouwden hun blijdschap te kennen. Het model en de dj trouwden zondag in het geheim met elkaar in Amsterdam.

Mogelijk werd Kroes zaterdag verrast met een vrijgezellenfeest. Op die dag twitterde ze: "Vandaag is een dag om nooit te vergeten. Mijn vriendinnen zijn de beste."

Een dag later, de dag waarop Doutzen en Sunnery trouwden, schreef Sunnery 's nachts op Twitter: "Weer thuis. Wat een geweldige dag. Heel erg bedankt."

Op beelden van de Amsterdamse zender AT5 is te zien hoe het bruidspaar en hun gasten hotel The Dylan aan de Keizersgracht verlaten en op een boot stappen. De bruid en bruidegom werden afgeschermd met behulp van paraplu's. Op de Amsterdamse grachten werd vervolgens flink gedanst.

Pronovias

Volgens de Amerikaanse krant New York Post, aan wie Kroes in juli haar verloving bekendmaakte, waren zo'n dertig vrienden en familie aanwezig. Het fotomodel droeg een trouwjurk van de Spaanse ontwerper Pronovias.

Het paar vroeg gasten in plaats van cadeaus om een bedrag te doneren aan Dance4life, de stichting waar Kroes ambassadeur voor is. De twee gaan op huwelijksreis naar Madagaskar.