Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Linda eeuwig jong blijft, de Krabbé-crisis nog woedt, Ronny razend is op Tatjana en Mevrouw ‘ Jeroen‘ van der Boom ontplofte. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Linda de Mol ziet er goed uit. Ze worstelt wat met haar gewicht, maar verder is ze stralend. Een beetje te, vindt Prive. Ze doken in het archief en zetten foto’s van de presentatrice op een rijtje.

In 1985 was Lida donkerblond en had ze een scheef hoektandje. In 1995 zien we al wat rimpeltjes rond de ogen en iets hangende oogleden. Anno nu ziet de blondine er nog precies zo uit.

De rimpeltjes bij haar neus verraden Botox, het is bekend dat ze haar oogleden heeft laten liften en ook het tandje is rechtgezet. Volgens het blad grapte Linda ooit dat ze Botox om puur praktische redenen gebruikt, het scheelt haar ‘s ochtends veel tijd met opmaken.

Prive moppert een beetje dat we zo geen glimp kunnen opvangen van het werkelijke uiterlijk van de 46-jarige De Mol. Maar wij vinden dat Linda er top uitziet. Een beetje ‘nip & tuck’ glamour mag toch wel in ons koude kikkerlandje.

Spullen verhuisd

‘We hebben geen ruzie, we hebben even niets’ probeerde de vrouw van Marijn Krabbé over hun relatiecrisis aan de pers uit te leggen. Maar Prive laat toch uitgebreid de foto’s van Martijns verhuizing zien.

Takelwagens en verhuizers sjouwen zijn spullen weg uit het familiehuis en bezorgen die bij zijn appartement. Amanda vertrekt binnenkort om drie maanden met het schip de Sea Sheperd te varen.

Martijn verzorgt dan - met de au pair- de kinderen. Waarom hij dan uitgerekend NU al zijn spullen weghaalt, is de vraag. Gaat hij met zijn vier koters al die maanden in dat appartementje zitten?

Nou ja, ze moeten het maar lekker zelf uitzoeken. Maar volgens Prive is de verhuizing van Martijn de genadeklap en komen Amanda en hij niet meer bij elkaar.

Ronny razend

‘Hot Story!’ belooft het blad ons met een stukje over Tatjana Simic en Ronny. Ze hebben de ex-lover gesproken en wat wij al vermoedden is waar: hij onderhoudt Tatjana nog steeds.

Verder mocht ze alle sieraden, Rolexhorloges en kleren meenemen, alleen de Bentley en een familiering heeft ze teruggegeven. Haar oude meubels kan zo zo weer bij haar moeder en vrienden ophalen.

Ze hoeft dus alleen een flatje te huren en is ze is weer op haar oude niveau van voor de relatie. Maar Ronny is klaar met Tatjana’s gezeur:

”Als ze daar niet mee kapt, dan zal ik eens heel goed uit de school klappen en dan leren mensen een andere Tatjana kennen!‘ dreigt hij boos. Wij hopen natuurlijk dat het binnenkort een keertje zo ver komt...

Imago aangetast

Nog steeds zijn Wesley en Yolanthe niet uitgevochten met hun weddingplanners. De zaak is in handen van advocaten en rechters gegeven, maar Rossana Kluivert en Anouk Smulders zijn er nog goed ziek van.

In Story vertelt Wesley er ook van te balen: “Ik heb ervan geleerd dat het beter is om geen zaken te doen met vrienden.” Verder vindt hij het vooral vervelend voor zijn kersverse vrouw Yolanthe dat hun imago is aangetast.

Die ziet er overigens niet heel verdrietig uit op de foto’s, gekleed in een beeldig met bont afgezette jas en bijpassende laarzen.

Wat wil je ook: Wesley heeft net een contract getekend waarmee hij 15 miljoen euro per jaar verdient. Met de best betaalde Nederlandse voetballer aan je arm maak je je toch niet druk om een tonnetje of wat schuld aan je weddinglanner?

Boze jury-vrouw

Met talentenshows is veel geld gemoeid. X-factor, Idols, Voice of Holland, allemaal hopen ze de ster van de toekomst te vinden. En daar veel aan te verdienen. De vrouw van jurylid Jeroen van der Boom is daar goed van doordrongen.

In Party staat dat Dany uit haar slof is geschoten tegen een kandidate. Zangeres Alma koos voor Angela Groothuizen in plaats van voor Jeroen. ‘Godverdomme wat flik je me nou? Je bent helemaal gek om voor Angela te kiezen. Jeroen had jou groot kunnen maken,‘ brieste Dany woedend.

Gooise miljoenenvilla

Ook tegen John de Mol ‘himself‘ ging ze tekeer. Later kwam ze wel terug om haar excuses aan te bieden, meldt de informant. Wat er nu precies is gebeurd en waarom Dany zo flipte, kan niemand precies vertellen.

Is ze bang dat Jeroens succes niet eeuwig duurt en wil ze de hypotheek van haar nieuwe Gooise miljoenenvilla veilig stellen? Of is ze gewoon overtuigd van haar mans talenten en snapt ze niet dat iemand een andere coach kiest?

Volgende keer moet Jeroen zijn vrouw maar gewoon lekker thuislaten, op die Gooise gekkigheid zitten de kandidaten van The Voice vast niet te wachten.