AMSTERDAM - Amanda Krabbé hoopt dat ze tijdens haar reis naar Tasmanië de ruimte heeft om na te denken over haar huwelijk met Martijn Krabbé.

De twee geliefden besloten onlangs een pauze in te lassen in hun huwelijk. De echtelieden hebben geen ruzie met elkaar, maar het is volgens Amanda beter als ze een tijdje uit elkaar gaan.

Martijn en Amanda wonen sinds kort in verschillende huizen. Amanda vertrekt binnenkort voor drie maanden naar Tasmanië om actie te voeren tegen de walvisjacht.

"Ik denk dat het heel fijn is om op zo'n plaats in de wereld, met mensen die met hele andere dingen bezig zijn, nog eens na te denken", zegt ze in RTL Boulevard.

Bonje

Amanda benadrukt dat er geen sprake is van bonje. "We gaan zestien jaar met elkaar. We hebben geen ruzie, we hebben niets", legt ze uit. "Het is op dit moment voor ons allebei gewoon niet goed om samen te zijn."

Martijn neemt de zorg van hun vier kinderen op zich. "Op vrijdag, tijdens de liveshows van The Voice, komt er een oppas." Amanda weet nog niet hoe de toekomst eruit gaat zien. "Daar ben ik niet mee bezig. We zijn net pas uit elkaar en dat voelt prima."